Bemutatkozás

Sziasztok, Ollári Gabriella vagyok kozmetikus, sminkes.

Kicsi korom óta az illatos kenceficék és krémek megszállottja vagyok. Bár tanulmányaimat más területen végeztem el, mindig tudtam, a szépségápolással szeretnék foglalkozni.

Egyetemi éveim alatt kezdtem komolyabban foglalkozni a sminkeléssel, tanfolyamok, fotózások, szépségversenyek, esküvők, végeláthatatlan szombatok jellemezték ezt az időszakot, amit akkor is és az óta is imádok.

A kozmetikával, főleg a tökéletes bőr elérésére való törekvéssel ezután kezdtem foglalkozni. Hogy miért? Egyszerű, a smink csak ideig-óráig fedi el az esetleges bőrproblémákat, ráncokat, pattanásokat. A szép sminkhez szép bőr kell! Ha szép a bőr, akkor viszont kevesebb smink kell.

Célom, hogy megmutassam mindenkinek, hogy a tökéletes bőrkép nem elérhetetlen. Mindenki büszkén kiléphet smink nélkül is az utcára. Minden igényt kielégítő, professzionális termékekkel és kezelésekkel szebb, egészségesebb bőr érhető el, miközben a kedves vendég pár órára kizökken a rohanó mindennapokból.

 

Dr. Rimpler kozmetikumokkal

Minden kezeléshez a bőrtípusnak megfelelő termékcsaláddal dolgozom. Az érzékeny bőrnek, a problémás igénybevett bőrnek, a zsíros bőrnek vagy akár az érett bőrnek más más hatóanyagokra van szüksége, így a kezelés első lépése a bőrdiagnosztika. A kezeléseket érdemes rendszeresen ismételni, hogy a hatása látványosabb legyen, hamarabb elérjünk egy egészséges bőrképet és azt minél tovább tudjuk fenntartani.

Dr. Rimpler professzionális kozmetikumokkal dolgozom, ami Németország egyik vezető kozmetikuma, több Oscar-díjas terméket tudhatnak magukénak.