Bemutatkozás

Üdvözlöm! 
Ollári Gabriella vagyok kozmetikus, sminkes.
Kicsi korom óta az illatos kenceficék és krémek megszállottja vagyok. Bár tanulmányaimat más területen végeztem el, mindig tudtam, a szépségápolással szeretnék foglalkozni.
Egyetemi éveim alatt kezdtem komolyabban foglalkozni a sminkeléssel, tanfolyamok, fotózások, szépségversenyek, esküvők, végeláthatatlan szombatok jellemezték ezt az időszakot, amit akkor is és az óta is imádok.
A kozmetikával, főleg a tökéletes bőr elérésére való törekvéssel ezután kezdtem foglalkozni. Hogy miért? Egyszerű, a smink csak ideig-óráig fedi el az esetleges bőrproblémákat, ráncokat, pattanásokat. A szép sminkhez szép bőr kell! Ha szép a bőr, akkor viszont kevesebb smink kell.
Célom, hogy megmutassam mindenkinek, hogy a tökéletes bőrkép nem elérhetetlen. Mindenki büszkén kiléphet smink nélkül is az utcára. Minden igényt kielégítő, professzionális termékekkel és kezelésekkel szebb, egészségesebb bőr érhető el, miközben a kedves vendég pár órára kizökken a rohanó mindennapokból.

 

 

Kozmetika:

A ragyogó bőr tudománya és művészete 

 

 

Szemöldök tetoválás:

 

Ultrarealisztikus szálas megoldást kézzel készített technika, mellyel kifinomult és természetes szálakat tudunk formázni.
A Phi az aranymetszés szabályai szerint kerül megtervezésre, ami a szimmetrikus szépség jelképe is.
A tetoválás a Phibrow microblade és pigmentek segítségével készül, mely garantáltan nem okoz allergiás reakciót és nem fakul kék/zöld illetve más színűekre.
A PhiAcademy egy világszinten nagy sikereket elért akadémiai. Elvégzéséhez 12 szintet kellett teljesíteni, mely alatt tökéletesre fejlesztjük a bőr és a szemöldök morfológiáját és kialakításá
Dr. Rimpler kozmetikumokkal
Minden kezeléshez a bőrtípusnak megfelelő termékcsaláddal dolgozom. Az érzékeny bőrnek, a problémás igénybevett bőrnek, a zsíros bőrnek vagy akár az érett bőrnek más más hatóanyagokra van szüksége, így a kezelés első lépése a bőrdiagnosztika. A kezeléseket érdemes rendszeresen ismételni, hogy a hatása látványosabb legyen, hamarabb elérjünk egy egészséges bőrképet és azt minél tovább tudjuk fenntartani.
Dr. Rimpler professzionális kozmetikumokkal dolgozom, ami Németország egyik vezető kozmetikuma, több Oscar-díjas terméket tudhatnak magukénak.

  

 

 

Nappali és alkalmi sminkek:

Hagyományos és henna szemöldökfestés:

Egyéb szolgáltatások: szempilla lifting, gyantázás,szempilla festés,arc és dekoltázs masszázs
Szeretettel várom! 
Gabi
Bejelentkezés:  +36 30 902 6941