Bemutatkozás

 

Üdvözlöm!

Buti Beatrix vagyok frissítő és svéd masszőr.

2021ben személyes indíttatásból kezdtem el tanulmányaimat masszázs terén.Nagyon közel áll hozzám a masszázs tevékenység világa,ezért úgy döntöttem kitanulom, hogy tudásom gyógyító erejét tovább adhassam vendégeimnek azzal a céllal, hogy a test és lélek összhangban legyen.

 

Aki egy kicsit is szeretne kikapcsolódni a hétköznapokból, vagy ha csak fáj valamije, meg tudjam gyógyítani, mert hiszem , hogy a masszázsnak gyógyító ereje van.

Célom, hogy minél több embernek segíthessek a stresszes rohanó világból kiszakadni és feltöltődni!

 

Miért is jó a masszázs?

 

Stimulálja az idegeket,oldja feszültséget,egyensúlyban hozza testet és lelket, ezáltal megnyugtatja a szervezetet! Fájdalomcsillapító hatása van, migrénes fejfájásra, hát és vállizom becsípődésekre, melyek a kezelések,masszázsok alkalmával enyhülnek,megszűnnek. Fontosnak tartom masszázs és egyéb manuál-mozgásteràpiàk àltal kínált regenerációs hatását,pre és a Rehabilitációs lehetőségeket,valamint sportolók támogatásàt,test és a lélek relaxációjàt, lazítását, feltöltését, egy terápiàs hatású aroma olajos vagy krémes svéd masszázs kezelés által.Minden hozzám bizalommal forduló vendégemnek a legjobb tudásom szerint szeretnék segíteni!

Mottom pedig: Törődj a testeddel, hogy a lelked szeressen lakni benne!
Szeretettel várom Mosonmagyaróváron a Gyergyovits Szalonban egy igazi feltöltődésre!

 

Beatrix
Bejelentkezés: +36301242151